neveragainLAND.
Menü

 
Log in/out
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
ajánló

BebeQueen ajánlásával:

Finally Found You
AmoAmare

 
b-queen

Szóval, sokan már ismernek, nem ma kezdtem a pályafutásom, de azért...

Hellóka, BebeQueen vagyok, röviden csak BQueen. 22 éves vagyok, hobbiíró, szorgosan dolgozó kis hangyácska. Szeretem az életem, a barátaim, a munkám, boldog vagyok, ésatöbbi. Az elérhetőségeim lejjebb találjátok, nem látom értelmét a titkolózásnak, akiket nem érdekel, ki vagyok, úgyse fognak zaklatni. Mások se zaklassanak, meg ne jelölgessetek facebookon, ha nem vagyunk ismerősök, mert nem fogok visszajelölni. Amúgy kedves vagyok, ha akarok. Tényleg.

facebook
instagram

 
CSS Codes
prológus

A lámpa zöldre váltott. Viktor a gázra taposott, a motor feldorombolt, és már száguldottunk is. Kilógattam a kezem az ablakon, másikkal megigazítottam a napszemüvegem. A fejem hátradöntöttem és lehunytam a szemem, kiélvezve a nyár utolsó pár hetét. Nagy levegőt vettem, magamba szívtam a meleg, párás levegőt, majd lassan kifújtam.

- Mehetnénk egy kicsit lassabban is, nem? – kérdezte hirtelen a mögöttem lévő ülésről Lysander.

- Mehetnénk, de nem fogunk – válaszolta egyszerűen, egy pimasz mosoly kíséretében Viktor.

A visszapillantó tükörre pillantottam, és még épp elkaptam, ahogy Lysander a szemeit forgatja, majd visszafordul a kis füzetéhez. Halkan sóhajtottam, és elkentem ajkaimon a szájfényem, majd lehunytam szemeim. A zene hangosan szólt, amolyan kamaszosan hangosan, hogy mindenki tudja, mit hallgatunk éppen és idegesítő legyen, amint egy piros lámpához érünk. Engem nem érdekelt. Kifejezetten szerettem Viktor társaságát.

Castiel, aki Viktor mögött ült, lehúzta az ablakot és szájába vett egy szál cigit. Mikor észrevette, hogy a visszapillantóból nézem, felém is nyújtott egyet. Szó nélkül elvettem, majd elfogadtam az öngyújtót is, és rágyújtottam. Kifújtam a füstöt, miközben hunyorogva néztem a gyönyörű kék eget. Szemem sarkából Viktorra pillantottam, és gondolatban elmorzsoltam érte egy könnycseppet; Viktor most lett végzős, ami azt jelenti, hogy az iskolában alig fogom látni, és sulin kívül se nagyon lesz rám ideje. Le kell érettségiznie, aztán be kell jutnia egy jó egyetemre, diplomát szereznie, és csak ezek után veheti át az apja cégét.

- Minden oké? – tette Viktor jobb kezét csupasz combomra, hüvelykujjával kicsit még meg is simította. Halványan elmosolyodtam, majd megfogtam kezét, és bólintottam, hagytam, hadd vezessen csak tovább.

Mire elszívtam a cigit, már oda is értünk az iskolához. Ha egy sorozatban lennénk, lassított felvételen szálltunk volna ki – Viktor, a meleg ellenére felkapta magára a sötétkék sportzakóját, Castiel eldobta a cigijét, miközben kifújta a füstöt, Lysander a maga művészlelkével csak körbenézett, én pedig hátratúrtam állig érő, hullámos hajam, és becsaptuk magunk mögött az ajtót.

- Suli után itt – jelentette be Viktor, miközben elővette telefonját és indított egy hívást. Valószínűleg a barátnőjét, Severinát hívta. Castiel és Lysander rám néztek, majd biccentettek és elvonultak a saját kis világukba. Vállamra kaptam hátizsákom, tekintetemmel megkerestem Rosát és Alexyt, és odamentem hozzájuk.

- Napsugaras jó reggelt! – köszöntött százwattos, szokásos mosolyával Alexy. – Megkérdezném, hogy telt a nyarad, de tudom.

- Én is megkérdezném, hogy telt a tied, de nem érdekel – válaszoltam mosolyogva, majd ledobtam a táskám a fűbe, és felültem a padra.

- Ez fájt – sóhajtott ironikusan kékhajú barátom. – Korán beértél.

- Viktor felkeltett – vontam meg a vállam, ezzel lezártnak tekintve a témát. Viktor ebben az évben nem fogja hagyni, hogy elkéssek. Vagyis, de, hagyni fogja, ha nem készülök el időben, ugyanis neki a végzős év baromi fontos, és nem fog miattam kockáztatni. Ami teljesen érthető is, részemről.

- Van valami újság Nathaniellel? – kérdezte Rosa. Nem néztem rá, de éreztem, hogy ő engem bámul.

A tömegben kikutattam Nathanielt, aki éppen Melodyval beszélgetett valamiről nagyban, Iris és Violette társaságában.

- Semmi – válaszoltam tömören.

Rosa halkan sóhajtott, majd visszafordult, hogy tovább merengjen el gondolataiban. Én nem vettem le tekintetem Nathanielről, tovább bámultam, még akkor is rezzenéstelen maradtam, amikor két perc elteltével felém fordult. Sokáig csak néztük egymást, mire végre halványan elmosolyodott és intett egyet, amit viszonoztam, ő pedig elfordult.

Hát, így zárult le a mi kis tökéletes kapcsolatunk. A suli végén pápát intettünk egymásnak, mondván, hogy nem lesz időnk egymásra, aztán azóta nem történt semmi. De konkrétan semmi. Az interneten követtük egymás életét, értem ezt a facebookra és instagramra, a lájkokra, szívecskékre, de ennyi. Így kell lehúzni másfél évet a klotyón.

- Szerintem, akkor is beszélned kéne vele – jelentette be nagy hirtelen Alexy.

- Nincs miről beszélnünk – grimaszoltam. – Hat órán keresztül beszélgettünk a suli utolsó napján. Mindent megbeszéltünk, Lex. Lezártuk a dolgot, békében váltunk el. Tényleg.

- Békében váltunk el, lezártuk – parodizált ki Alexy. – Melyik tizenhat éves beszél így, te jó ég – sóhajtott és beletúrt hajába, totálisan összeborzolva azt. – Hát, te tudod.

- Bizony, én – bólintottam, jelezve, hogy akármennyire is szeretnék, hogy ez a dolog kettőnk között folytatódjon, sosem fog.

Az évzáró után felmentünk hozzá, bezárkóztunk a szobájába, és leültünk az ágyára, majd elkezdtünk beszélgetni. És délután három óra körül eljutottunk addig, hogy a nyár mindkettőnknek mennyire zsúfolt lesz, és mennyire lehetetlen összeegyeztetni egy randit – mert az időbeosztásunk alapján valamikor augusztusban tudtunk volna találkozni több, mint két napra. Két hónap külön pedig, a mi korunkban, a mi helyzetünkben örökkévalóságnak tűnt. Egy évig mindennap láttuk egymást az iskolában, délután is sokszor együtt voltunk, és a hétvégéket is nagyjából együtt töltöttük. A kapcsolatunk nem bírta volna ezt ki. Ezért úgy döntöttünk, békében válunk el, és akkor nem lesz senkinek sem kellemetlen, se túl fájdalmas.

Azt az egy aprócska tényt nem vettük figyelembe, mennyire mocsok módon szerelmes voltam, és napokig nem is ettem a szakítás után. Sírni nem sírtam, miután beszélgettünk. Közben, persze, igen, melyik lány ne sírna, ha épp szakítanak vele? De utána már nem bírtam. Nem akartam.

Megszólalt a jelző csengő, mire az udvaron elkezdtek pakolgatni a diákok. Nathaniel és Melody már rég nem voltak kint, ők mindig hamarabb leléptek, elkezdték intézni a kis ügyes-bajos DÖK dolgaikat, hogy mihamarabb beérhessenek az órára. Mi hárman ott maradtunk, megvártuk, amíg Amber is megérkezik.

- Tudjátok, mennyire idegesítő hallgatni a bátyám papolását arról, mennyire fontos, hogy időben ott legyek az első napon? – trappolt hozzánk a kis türkiz topánkájában. – Komolyan, mintha mindig, mikor nem érek be időben, egy kiscica szörnyet halna.

- Hát, ha ez valóban így van, nem hibáztathatod, nem igaz? – vontam fel mosolyogva a szemöldököm.

- Kussolj, Sydney – köpte Amber sértődötten, mire halkan elnevettem magam.

A második jelzőcsengőre már mi is elkezdtünk összepakolni és beslattyogni az iskolába. Öt perc alatt kényelmesen be tudtunk pakolni a szekrényünkbe, majd megtalálni a termünket. Alexy levált tőlünk és leült Armin mellé, Amber pedig az utolsó előtti padban helyezkedett el, Charlotte mellett. Rosalya és én pedig mellettük foglaltunk helyet az ablak mellett. Elővettünk egy-egy jegyzetfüzetet meg egy tollat, és megvártuk, amíg Mr. Faraize nagy nehezen megtalálja a termünket, és eljátssza a szokásos napi rutinját.

1. Szenved az ajtóval.

Mivel csendben voltunk, hallhattuk, ahogy a kilincs nyikorog, úgy kemény húsz másodpercig, mire sikerült benyitnia.

2. Dadogva, bizonytalanul köszönt minket.

- J-jó reggelt, kedves gyerekek!

3. Hangos robajjal leejti a tankönyveit az asztalra.

Bár felkészültünk rá, ezt mindig máshogy játssza el, így kicsit összerezzentem, így kora reggel.

4. Tapsol egyet, és körbenéz rajtunk, majd belekezd a mondandójába.

- Na, szóval – tapsolt.

Hátratűrtem hajam és kinéztem az ablakon – irigyeltem a madarakat, akik az ágakon csiripeltek. Na, nem azért a közhelyért, mert mennyire szabadok, és elrepülhetnek. Biztos nekik is ugyanannyira szívás az életük, mint az enyém. Egyszerűen csak, nekik most nem kellett hallgatniuk az éves tervet. Miszerint, készüljünk fel a negyed-, fél-, háromnegyed-, és évvégi vizsgákra, különben baj lesz, ha rosszul teljesítünk, és különben is, másodikosok vagyunk, a tanárok ismernek, tudják, mik a gyengéink, kik a kötekedősek és lusták, tegyünk rájuk jó benyomást, bizonyítsuk be, milyen ügyes kisokos diákok vagyunk.

- Valamint, év eleji szülői értekezletet tartunk a jövő héten. – Már emeltem a kezem, hogy kérdezzek, mikor Mr. Faraize közbeszólt. – Természetesen, ha a szülők nem tudnak jelen lenni, elérhető lesz az esemény skypeon is, csatlakozhatnak ott is. – Bólintottam, mikor szemeimbe nézett, majd elfordultam.

Ezt is kifejezetten csak nekem szánhatta, hiszen a szüleim köztudottan sokat utazgatnak, lévén, hogy természettudományi magazinnak fotóznak. Most valahol a Szaharán lehetnek. És bár a szünetekben sokat vagyok velük, iskola közben nem szívesen telefonálnak be, hogy egzotikus helyre mennek, hadd jöjjön a gyerek is. Igyekeznek úgy intézni az utazásaikat, hogy amikor olyan helyre mennek, ami engem is érdekel, az iskolai szünetben legyen és én is csatlakozhassak. Nyáron körbeutaztam Japánt, most egy időre elég volt a jetlagből.

- …bármilyen más kérdéssel bizalommal fordulhatnak Nathanielhez. A diákigazolványokat pedig, nyomatékosan kérnék mindenkit, hogy szeptemberig intézzék el.

Magamban nagyot sóhajtottam, hiszen akkor mindenképpen beszélnem kell Nathaniellel, és bár nem akartam az utolsó két évében elkerülni, azért nem terveztem az első hónapban kontaktba lépni vele. Lehet, hogy inkább Melodyt zaklatnám ez ügyben.

 

- Margaret, este nyolc? – kérdezte Rosa, miközben összepakoltunk a negyedik osztályfőnöki óra után.

- Ott leszek – bólintottam, majd vállamra kaptam táskám, és kimentünk a teremből. A folyosón elköszöntünk, majd én kisiettem az iskolából, és odaálltam Viktor kocsijához. Miközben a sofőröm vártam, rágyújtottam egy cigire és az iskolából kiáramló diákokat néztem.

- Nathaniel kérdezősködött – jelent meg mellettem Castiel. Felnéztem rá, várva a folytatást. – Azt akarta tudni, hogy vagy.

- Mit mondtál? – kérdeztem, elvégre, Castiel volt az, aki a szakítás után a legtöbbet volt mellettem. Élvezte a DÖK elnök szidását, mit mondjak.

- Azt, hogy annyira el voltál foglalva a kimonó helyes viselésének megtanulásával, hogy levegőt se tudtál venni, nem hogy rágondolni – jelent meg apró vigyor ajkain. Elmosolyodtam, majd fejemet ingattam és megkínáltam egy cigivel. A jó öreg Castiel mindig tudja, mit kell mondania, hogy leszálljanak róla.

Következő >>

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******