neveragainLAND.
Menü

 
Log in/out
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
ajánló

BebeQueen ajánlásával:

Finally Found You
AmoAmare

 
b-queen

Szóval, sokan már ismernek, nem ma kezdtem a pályafutásom, de azért...

Hellóka, BebeQueen vagyok, röviden csak BQueen. 22 éves vagyok, hobbiíró, szorgosan dolgozó kis hangyácska. Szeretem az életem, a barátaim, a munkám, boldog vagyok, ésatöbbi. Az elérhetőségeim lejjebb találjátok, nem látom értelmét a titkolózásnak, akiket nem érdekel, ki vagyok, úgyse fognak zaklatni. Mások se zaklassanak, meg ne jelölgessetek facebookon, ha nem vagyunk ismerősök, mert nem fogok visszajelölni. Amúgy kedves vagyok, ha akarok. Tényleg.

facebook
instagram

 
CSS Codes
kettő

A kezeslábasban voltak. Mindannyian. Felvont szemöldökkel mértem végig Viktort, mikor besétáltam a kertbe, és megláttam az ajtó mellett, amint Dimitrivel beszélgetnek, mindkettőn ez a nevetséges ruha. Összehúztam magamon a dzsekimet, mert bár nyár volt, estére kicsit lehűlt a levegő, így, hogy nem ittam még, meg aztán főleg. Odasétáltam Viktorhoz.

- Katasztrofálisan festetek. Mindketten – néztem végig a srácokon, mire Viktor elnevette magát. Megvonta vállát, majd beinvitált a házba.

Amberrel érkeztem meg, Rosa és Alexy később jönnek, ugyanis Rosa besegít Leigh-nek valami leltáros dologban a boltban. Bent már sokkal jobb idő volt, levettem a dzsekim és felakasztottam, nem törődtem az ott lévők tekintetével. Amber egy türkiz, nyári ruhát vett fel, arany detailekkel és kiegészítőkkel, én fekete rövidnadrágot egy átlátszó, csillogós fekete pólóval. Hátratűrtem a hajam, majd besétáltam a tömegbe.

Sok ismerős arcot láttam az iskolából, a végzősöket pedig könnyű volt felismerni. Mindegyiken ez az ocsmány ruha volt.

- Jaj, mit keres itt a bátyám? – nyögött fel kétségbeesetten Amber, mire odakaptam tekintetem. Nathaniel a kertben ácsorgott, egy rövidnadrágban, elegáns sportcipőben, és kigombolt ingben. Akaratlanul is végigmértem, nagyon régen láttam már felső nélkül, és hát, Nathaniel sosem panaszkodhatott ilyen téren. Hiszen rendszeresen edzett. – Ne bámuld már ilyen feltűnően – bökött meg Amber.

Rámosolyogtam, majd elvettem az egyik asztalról egy poharat, amiben koktél volt. A végzősök jó piákat tudtak összekeverni, és nem féltem a közelükben, mindenki tudta, mire képes Viktor, ha bántják az ismerőseit. Amber is elvett egy poharat, majd kimentünk a kertbe. Bár volt nálunk bikini, én nem terveztem ma este fürdeni, és nem csak azért, mert akkor tönkremegy a hajam. Egyszerűen nem volt semmi kedvem oroszlán sörénnyel, csuromvizesen hazasétálni innen.

- Nahát, kit látnak szemeim – néztem végig Arminon, aki egy piros, műanyag poharat tartott kezében. Nem volt kérdés, mi is volt benne. – Kimozdultál?

- Ja, Alexy elrángatott – forgatta szemeit Armin, mire felvontam szemöldököm. – Úgy negyed órája érkeztünk meg, nem is tudtad?

- Nekem azt mondták, később érkeznek – értetlenkedtem.

- Aha, ők is így tudták, de hamar kész lettek a leltárral – vont vállat Armin. – Kértek sört? – Megemeltem poharam, jelezve, hogy én is iszok. Amber vállamra tette kezét, majd fejével Charlotte irányába biccentett, bólintottam, és hagytam, hadd menjen. Nem én vagyok a világa közepe. – Na, és eddig milyen a suli? – kérdezte Armin, amint leültünk az egyik kerti asztalhoz. Megvontam a vállam, elvégre, semmi különös nem történt. – Oké, akkor máshogy kérdezem. A diákigazolványod sikerült már elintézni? – kérdezett rá.

Kifújtam egy kósza tincset arcomból és Arminra néztem, aki csak mosolyogva vizslatott.

- Nos – kezdtem bele.

Elvégre, igen, bementem, hogy elintézzem a diákom, sose szerettem sokáig húzni az ilyen dolgokat. Csak hogy Melody helyett Nathaniel várt a DÖK teremben, így nem csoda, hogy a kétperces „leadom az irataim, megbeszéljük, aztán csáó” tervem felsült. Ugyanis, Nathaniel mindenképpen meg akart inni egy smoothiet a közeli kávézóban. Ennyit arról, hogy lassítunk.

- Ne is mondj semmit – nevetett fel Armin. Megvontam a vállam, hiszen ha ezt kéri, akkor én nem fogok semmit se mondani. Különben is, Armin jó barátom, de még Rosának se mondtam semmit.

Hamarosan feltűnt Rosa és Alexy is, akik csatlakoztak hozzánk egy-egy pohárral. Nem tudom, meddig maradhattunk ott, de mire felálltunk, hogy táncoljunk egyet, én már a negyedik koktélomat ittam. A medence melletti részen, amit kineveztek táncparkettnek, már ott volt a legtöbb végzős, köztük Viktor és a barátnője, Severina is. Odaugráltam köszönni nekik, és együtt kiröhögtük a végzősök nevetséges ruhaválasztását is. Viktor persze csendben és mosolyogva tűrte, hogy savazzuk, sőt, azzal indokolta, hogy részegek vagyunk, amit mi megcáfoltunk azzal az apró ténnyel, hogy már a buli előtt se tetszett nekünk a ruhájuk.

- Ne-ve-tsé-ge-sen festetek benne! – tagoltam az első szót, hogy megértsék végre a srácok is, mi a helyzet.

- Mit értesz te a divathoz – legyintett szarkasztikusan Viktor szabad kezével, másikkal Severinát karolta. – Ehhez érzék kell, drága Sydney.

- Ehhez a ruhához bekötött szem kellett – nevettem el magam, mire Viktor megforgatta szemeit.

- De komolyan, Vik, mit tettek ellened a végzősök, hogy ezt a ruhát szavaztad meg? – kuncogott mellette Severina is, Viktor pedig végül feladva a harcot, feltette kezeit és fejét ingatva odébb állt. – Lehet, hogy utána kéne mennem.

- De az is lehet, hogy nem akarsz mellette mutatkozni ebben a ruhában – tanácsoltam. Severina rám nézett, majd pár másodperc után egyetértően bólintott. Együtt sétáltunk vissza a tömegbe, ahol csatlakoztam Alexy és Rosa párosához, akik már nagyban táncoltak. A Black Eyed Peas – I gotta feeling remixelt verziója ment, az elejét még mindenki énekelte, ám amint beindult a zene, a tömeg egyszerre kezdett el ugrálni. Páran ugyan beestek a medencébe, de szerencsére, senki nem fulladt bele. Azt hiszem. Én legalábbis, nem láttam, és nem is érdekelt.

Együtt énekeltem a tömeggel és együtt ugráltam velük, az sem érdekelt, hogy sokszor nekem jöttek. Mire a következő zene jött, már Armin és Kentin is mellettünk termettek, szokásuktól eltérően most ők is táncoltak. Nos, már ha lehetett az ugrálva üvöltözést táncnak nevezni.

 

- Neeeem, nem szabad többet innom – nevettem, mikor Viktor felém nyújtott még egy felest.

- Ne viccelj már, Syd, tökösebb vagy te ennél! – győzködött Viktor, hátha sikerül rávennie, hogy még igyak egyet. Mikor felnéztem szemeibe, felsóhajtottam, majd elvettem a tequilát, és felhajtottam. Megtöröltem a szám szélét és visszaadtam a poharat.

- Na, és ennyi elég is volt – tettem fel kezeim, hiszen már így is többet ittam a kelleténél. Na, nem voltam olyan nagyon hullarészeg, de már kezdtem szédelegni és a nyelvem is meg-megakadt, amit kifejezetten utáltam.

Inkább felálltam és bementem a házba, hogy a mosdóba menjek, és kicsit felfrissítsem magam. Csuklóm a hideg víz alá tettem, majd megmostam az arcom, és hagytam, hadd csorogjon le a hideg víz a nyakamra. Csak pár percet töltöttem bent, már ki is mentem, és visszaültem Viktorékhoz. Severina sem volt már annyira szomjas, ahogy Alexy se, aki éppen Kentin vállára dőlve nevetett valami olyan dolgon, ami Kentin szerint egyáltalán nem is volt vicces. Rosa majdnem elaludt, Armin tartotta meg többször is, én pedig felkönyököltem az asztalra, és elkezdtem játszadozni a szívószállal.

- Uncsi a buli? – jelent meg mellettem hirtelen Amber és befoglalta az egyik szabad széket.

- Kezdek részeg lenni – legyintettem, tekintetem megakadt az Amber előtt lévő poháron. – Mit iszol?

Amber szemeit forgatva tolta elém a piát, én pedig belekóstoltam – almás vodkaszóda. A mennyországban vagyok.

- Nem kéne többet innod – ült le másik oldalamra Nathaniel. – Az előbb hánytál? A mosdóba láttalak bemenni.

- Csak felfrissítettem magam – nyugtattam meg mosolyogva, majd még egy nagy korty után visszaadtam az italt Ambernek. – Tudod, kicsit tényleg sok volt az ital.

- És itt jön még egy! – tolt elém egy poharat Alexy, és megemelte a sajátját. – Whisky kóla, tessék meginni velem! Na, gyerünk már, Sydney, ne legyél ilyeeen! – győzködött.

- Szerintem nem kéne – próbált a józan eszemre hatni Nathaniel, de én csak legyintettem. Jól bírom a piát.

Elvettem a felém nyújtott poharat, miközben pár végzős a közelben elkezdte kántálni, hogy „idd, idd, idd!”, mi pedig Alexyvel, és mint a szemem sarkából észrevettem, Amberrel együtt felhúztuk az egész koktélt.

Levágtam a poharat az asztalra, megtöröltem a szám, majd kifújtam a levegőt, igyekeztem nem elhányni magam. Több volt benne a whisky, mint reméltem.

 

Arra még emlékszem, hogy egyszer a medencében végeztem, így meg se lepődtem, hogy mikor reggel felkeltem, áradt a klórszag a hajamból. Az már sokkal érdekesebb volt, hogy rohadtul nem az én kék falaim szemeztek velem, mikor kinyitottam szemem. Hunyorogva próbáltam kivenni, merre lehetek, majd mikor megfordultam, köhögtem egy sort, mert benyeltem egy kis szőke hajzuhatagot. Nekem viszont szürke és rózsaszín, rövid hajam van.

Nagy nehezen kiszedtem a hajat a számból, és oldalra néztem. Megkönnyebbültem, mikor felismertem Ambert, aki nagyban horkolt mellettem. Felnyögtem, majd hátamra fordultam, pár percig még nézegettem a hófehér plafonon a gyönyörű csillárt, mire végül leesett, ki az egyetlen ismerősöm, aki megengedheti ezt magának. Nagy levegőt vettem, majd felültem, a fejem pedig azonnal hasogatni kezdett. Hálásan vettem be az ágyam mellett hagyott fájdalomcsillapítót és nyakaltam be a vízzel, majd elnyúltam az ágyon és meglöktem Ambert.

- Hagyjál már – nyögte félálomban.

- Amber, haza kell mennünk – krákogtam, majd megköszörültem a torkom. – Nem maradhatunk Viktornál.

- Miért lennénk mi… – kezdett bele idegesen és felém fordulva kinyitotta szemeit, mikor azonban észrevette, merre is vagyunk, lefagyott. – Baszki, én azt hittem, hazajöttem.

- Hát, mint látod, nem – morogtam, majd felültem. – Van melletted gyógyszer, vedd be, öltözzünk és menjünk – ingattam fejem, miközben az ágyam mellett kerestem a lapos cipőmet. Mikor megtaláltam, belebújtam, felkaptam a földre hajított pólóm és nadrágom, majd felálltam.

Amber lassan ugyan, de elkészült, addig én körbenéztem a szobában, hátha ott hagytunk valamit. Zsebre tettem a telefonom, és derekamra kötöttem a dzsekimet, majd már ki is mentünk. Lementünk a földszintre, körbenéztünk, de Viktort sehol sem láttuk. Megnéztem az időt; reggel kilenc volt. Ő ilyenkor még alszik hétvégén.

- Fogjunk taxit? – kérdeztem.

- Hívd fel Nathanielt, hátha el tud értünk jönni – legyintett Amber. Azonnal tárcsáztam, de mikor egy perc után nem vette fel, kinyomtam és Amberre néztem. Ő felvonta szemöldökét, hiszen elég szokatlan dolognak számított, ha Nathaniel nem vette fel a telefont. Inkább ő is felhívta, majd mikor beleköszönt, értetlen tekintettel meredt rám. – Szia, értünk tudnál jönni? Nem, értem meg Sydért. Mi? Nath, ne csináld már – nyögte.

Ez nem jelentett jót. Főleg, mikor Amber eltátotta száját és rám meredt, végül pedig csak elköszönt és kinyomta a telefont.

- Mi az? – értetlenkedtem.

- Te kivel kavartál? – kérdezte döbbenten, én pedig felvontam szemöldököm.

- Parancsolsz?

- Nathaniel azt mondta, látott téged smárolni valakivel – lökte meg vállam, hogy menjünk, majd megindult. Fél másodpercig még lesokkolva álltam az előszobában, majd nagy hévvel indultam meg az ajtó felé, amit kivágtam és be is csaptam.

- Tessék? Én nem… uramisten, nem – nyögdécseltem, elvégre teljesen kiesett az este.

- Pedig már békülőben voltatok! – trappolt egyet Amber, de továbbra sem állt meg.

Én inkább nem mondtam semmit, azon kattogtam, vajon ki lehetett az, aki galád módon kihasználta, hogy én hullarészeg voltam. Mert az biztos, hogy józanul nem kavartam volna senkivel. Ott volt Nathaniel, ha nem akartam volna kibékülni vele, se teszek ilyet. De így, hogy tényleg meg volt az esélye, hogy egy undorító, szerelmes regénybe csöppenjek azzal, akibe fülig szerelmes voltam, főleg.

Te jó ég, mit tettem?

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******