neveragainLAND.
Menü

 
Log in/out
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
ajánló

BebeQueen ajánlásával:

Finally Found You
AmoAmare

 
b-queen

Szóval, sokan már ismernek, nem ma kezdtem a pályafutásom, de azért...

Hellóka, BebeQueen vagyok, röviden csak BQueen. 22 éves vagyok, hobbiíró, szorgosan dolgozó kis hangyácska. Szeretem az életem, a barátaim, a munkám, boldog vagyok, ésatöbbi. Az elérhetőségeim lejjebb találjátok, nem látom értelmét a titkolózásnak, akiket nem érdekel, ki vagyok, úgyse fognak zaklatni. Mások se zaklassanak, meg ne jelölgessetek facebookon, ha nem vagyunk ismerősök, mert nem fogok visszajelölni. Amúgy kedves vagyok, ha akarok. Tényleg.

facebook
instagram

 
CSS Codes
chapter two

Hangos zene, amibe beleremeg a tüdőm is. A táncér tele emberekkel, akik egymás lökdösve táncolnak, de senki nem haragszik senkire. Üvöltve éneklés, poharak és üvegek a kezekben, másik kéz a magasban. Ez jellemezné a legjobban a Blue Hell klubot.

Nem is tudom, mióta voltam már a tánctéren. Rosa és Kim is eltűntek a közelemből, de ehhez hozzászoktunk, hiszen hárman négyfelé szoktunk menni. Ez így van rendjén, feltaláljuk magunkat. Mivel megszomjaztam, odamentem a pulthoz és kértem magamnak egy üveg jéghideg vizet. Nem fogok hazudni, eddig alkoholt ittam, de hát most tényleg majd kiszáradtam, arra meg a tequila nem jó. Elindult egy másik szám, mire elhúztam a szám. Ismertem, és szerettem is, azonban az eleje nem volt a legjobb választás egy buliba.

- Mit iszol, szépségem? – hallottam hirtelen a kérdést.

- Na, idefigyelj, te tuskó – fordultam az irányába, de amint megláttam, ki szólított meg, ledermedtem. A helyes srác a sétányról. Basszus.

- Igen? – vigyorgott.

- Te követtél? – mosolyodtam el, és elvettem a felém nyújtott flakont.

- Én? Ugyan. A Sors akarta így – nevetett, és megnézte az üveget. – Nocsak, víz? Te ilyen antialkoholista, hitgyülis vagy?

- Aha, nem látod? – mutattam végig magamon. – Ne viccelődjünk már. Köszönöm a társaságod! – intettem és megindultam a táncparkett felé, de ő elkapta a csuklóm és visszahúzott. Felém fordult a bárszékkel, és közel húzott magához, egyik kezét pedig a derekamra csúsztatta, ebbe az érzésbe pedig beleborzongtam. – Mi az? – vontam fel a szemöldököm.

- Mi a neved? – kérdezte halkan, mégis meghallottam a hangos zene mellett.

- Az mindegy – nevettem halkan, és hátrébb léptem.

- Holnap is itt leszel? – Egyre szélesebben mosolyogtam, majd megráztam a fejem, kibontakoztam öleléséből, és elhátráltam. – Ez egy nem?

- Nem!

- Akkor egy igen?

- Nem – nevettem, és hagytam, hogy elnyeljen a tömeg.

Nagyon helyes volt, és ezt tudta is magáról. Azonban Brigitte Nocturne nem fogja hagyni magát, rögtön az első nap. Ha annyira akar, akkor teperjen. Bár valahol a lelkem legmélyén sejtettem, hogy ezek után soha többet nem fogom látni. Most, hogy közelebbről is megvizsgálhattam, észrevettem, hogy milyen hibátlan a bőre. Nem elég, hogy gyönyörű napbarnított színe van, egyetlen hibát se találtam rajta. És azok a telt ajkak… anyám, mintha egy görög isten sétált volna le az Olümposzról.

- Láttad a lovagod? – jelent meg hirtelen mellettem Rosa.

- Aha – bólintottam, és kinyitva a vizet, inni kezdtem. – Kérsz?

- Aha – vette el, majd ő is lehúzott belőle pár kortyot. – Nem megyünk fel? Megsülök!

- Kim hol van? – Rosa balra mutatott, jelezve, hogy Kim kint vár ránk. Áttörtünk a tömegen (igazából én mentem elől, és mindenkit félrelöktem, aki akadályozott), és mikor kijutottunk, megkönnyebbülten szippantottuk magunkba a friss levegőt. – Oké, keressük meg… – Mielőtt befejezhettem volna a mondanivalóm, megláttam Őt. A kis görögisten ott smárolt a korlátoknál egy másik csajjal. Felvont szemöldökkel néztem, majd kínomban elnevettem magam, és körbenéztem. Ironikus, hogy Kim pont a páros mellett álldogált. Felhorkantam, majd odamentem.

- Minden oké, kiscsaj? – kérdezte tőlem Kim.

- Persze – mosolyogtam. Aztán, gondolom a srác megismerte a hangom, mert elhajolt a csajtól és felém fordult.

- Hééé, szépség! – vigyorodott el, mire én teljesen ledöbbentem. – Hogy vagy?

- Jézusom, te mekkora tuskó bunkó vagy – nevettem el magam.

- Ugyan, most miért? – fordult felém mosolyogva, majd a lányra nézett. – Elmehetsz. – A lány, mint egy engedelmes kiskutya bólintott, én pedig tátott szájjal bámultam, ahogy besétált a klubba. – Na, mi van, elbűvölt a bájom?

- Nem, inkább az, mekkora seggfej vagy – pislogtam és szemeibe néztem. Azokba a tengert idéző, gyönyörű szemekbe…

- Most miért is? – mosolygott.

- Mert az vagy – vágott közbe Kim, és átkarolt. – Gyere, Brigitte, menjünk innen.

- Tehát Brigitte vagy! – csettintett a szőkeség.

- Kiiim – sziszegtem kínomban, és homlokomra csaptam.

- Honnan tudhattam volna, hogy nem tudja a neved? – tárta szét karjait barátnőm.

- Mondjuk, a jelekből, hogy nem nevezett a nevemen! – néztem rá, majd felsóhajtottam és a srác felé fordultam. – Akkor most te jössz. Hogy hívnak?

- Az maradjon titok – mosolygott szemtelenül, mire én összehúztam a szemem.

- Dake! Nem jössz? – jelent meg mellettünk egy lány, mire én elnevettem magam.

- Túúúl szép, hogy igaz legyen – ingattam fejem, és megpaskoltam Dake vállát. – Még találkozunk, Dake! – intettem, és odébb sétáltam a barátnőimmel.

Igazából, egyikük sem szólt egy szót sem. Ismertek már annyira, hogy tudják, ez csak amolyan fordított pszichológia volt. Mondjuk, ki gondolta volna, hogy nem működik? Dake egyszerűen átkarolva a lány derekát, bement a szórakozóhelyre. Micsoda pöcs.

 

Olyan hajnali négy óra környékén jöttek értünk a srácok. Dake-et nem láttam az utolsó találkozásunk óta a klubban, ezért azzal a tudattal mentem el, hogy soha többet nem látom. Ami nem szomorított el, hiszen a helyes külső egy mocskot takart. Eléggé kiábrándító, de ez van. Ha az ember normális pasit akar, keressen meg egy kockát vagy egy rondát.

- Milyen volt? – mosolygott Leigh, és átölelte Rosát.

Oké, Rosa kivétel. De hát Rosa gyönyörű lány, nem csoda, hogy Leigh is behódolt neki, hiszen nem csak szép, de igazán kedves és segítőkész is. Kivétel, amikor paparazzi fotókat akart nekem eladni Castielről a fiú öltözőben. Na, akkor jöttem rá, hogy tud egy angyal igazi kis mocsok is lenni.

- Jó – bólintott Kim. – De húzzunk már, meghalok, olyan álmos… Lysander, te papucsban jöttél?

- Mi? – pislogott az említett és lenézett lábára. Beszarok, tényleg eljött papucsban. – Oh… hát, ezt elfelejtettem.

- Ezt is – javította ki Rosa, mire halkan elnevettem magam, és megindultunk.

Már pirkadt, mire hazaértünk, de hát mire való a függöny, nem igaz? Behúztuk, és versenyt futottunk Kimmel a zuhanyért. Ő nyert, ami nem csoda, hiszen tök sportos, amíg én attól megdöglök, hogy felsétáljak a második emeleti lakásunkra. Na, hát ez van. Rosa tökéletes ruhákat tud varrni, Kim sportos, és ott vagyok én, aki egyszer felborította a kukát, pedig csak a pulcsiját akarta levenni. Hello, világ, mi?

Lysandert annyira nem izgatta a zuhany, hiszen ő úgy gondolta, ráér vele. Hát, igen, ilyen ez a csajos élet…

Amíg vártam, hogy Kim kijöjjön a fürdőből, elővettem az iPadem, és írtam egy naplóbejegyzést. Oké, sokan cikinek tartják, azonban nekem ez csak azért kell, hogy megjegyezzem életem legszebb napjait. Egyetlen pillanatot sem akarok elfelejteni. Igaz, ezt a későbbiekben nem így gondoltam…

- Mehetsz – nyitott ki gőzfelhő közepette Kim, mire felsóhajtottam.

- Kösz. – Kipakoltam cuccaim, majd felkapva őket, bementem a fürdőbe.

Levetkőztem, megnyitottam a forró vizet, és beálltam alá. Kimostam a hajamból minden füst- és izzadságszagot, valamint a beleöntött alkoholt is (mert igen, valami tapló direkt leöntött, hogy beszélhessen velem), majd mikor végeztem, megszárítottam a hajam. Azért nem vagyok hajlandó lefeküdni vizes hajjal, mert mire reggelre felkelek, úgy nézek ki, mint egy oroszlán. Igaz, volt hajvasalóm, de nem akartam szenvedni se azzal, se a sminkkel, ha egyszer csak várost nézni megyünk vagy éppenséggel a strandra.

És milyen jól tettem. Igaz, akkor még nem tudtam, de örültem, hogy természetes szépségnek számítok (nem vagyok szupermodell, de megnéznek páran, na), ugyanis akkor Dake soha nem jött volna oda hozzám beszélgetni. 

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt